Главно меню
|
|
17-03-06, 21:41
|
|
|
Rouge Lucifer
Дата на присъединяване: Oct 2005
Благодарил: 8
|
евтини хотелчета в брюксел
с приятели решихме да "отскочим" до брюксел за няколко дена
всичко е супер точно, само дето не можем да си намерим място да спим. надявах се че ще мога да намеря нещо из интернета, но уви, нямах късмет. та въпроса ми е, някой имал ли е опит с това, и дали може да ми препоръча нещо подходящо?  ще ви бъда адски благодарна!
ние ще сме групичка от петима, и ни интересува нещо наистина евтино, колкото да имаме покрив над главата нощно време (не че ще седим там  все пак културни забележителности има за разглеждане по малките часове!)
мерси боку!
|
|
|
17-03-06, 23:13
|
|
|
Observer
Дата на присъединяване: Sep 2005
Благодарил: 1,876
|
Относно: евтини хотелчета в брюксел
Пробвай през този сайт:
http://www.venere.com/
Намирала съм си добри неща за Лондон, Мадрид, Париж. Трябва да има и за Брюксел.
18-03-06, 07:10
|
|
Благодарил: 679
|
Цитирай:
|
Първоначално написано от DangerRabbit
с приятели решихме да "отскочим" до брюксел за няколко дена
всичко е супер точно, само дето не можем да си намерим място да спим. надявах се че ще мога да намеря нещо из интернета, но уви, нямах късмет. та въпроса ми е, някой имал ли е опит с това, и дали може да ми препоръча нещо подходящо?  ще ви бъда адски благодарна!
ние ще сме групичка от петима, и ни интересува нещо наистина евтино, колкото да имаме покрив над главата нощно време (не че ще седим там  все пак културни забележителности има за разглеждане по малките часове!)
мерси боку! 
|
Така наречените Youth Hostel устройват ли ви?
Иначе нормален евтин хотел в Брюксел, според мен не съществува.
Брюксел е пълен с евробюрократи, които като не плащат от джоба си не се интересуват от цената. Та няма никаква причина за хотелиерите да свалят цени. През седмицата, когато търтеите са там, дори трудно се намират места по хотелите без предварителна резервация. Някои хотели правят намаление за Петък-Неделя. Става въпрос за намаление от 95 Евро на стая, на 78 Евро примерно.
Та да се върнем на Hostels
http://www.sleepwell.be/en/index.html - стая с 6 легла - 19 Евро на човек за първата нощ и 15 Евро за следващите. Намира се в центъра на Брюксел и е близо до всичко. Нямам лични впечатления от преспиване, но едни приятели(западняци, нестуденти) спаха там и бяха много доволни, а аз успях да го разгледам, защото там ни беше срещата. Баните и тоалетните са на етажа, но са добре поддържани. Има барче във фоайето, както и компютър с интернет. Има много млади хора и понякога става купон.
http://www.chab.be/ - този е още по-евтин, но не знам нищо за него.
Приятно изкарване в страната с най-добрата бира в света!
Последно редактирано от Zanko : 18-03-06 на 09:55
|
|
|
|
Следният 2 благодари на Zanko за това полезно мнение:
|
|
20-03-06, 14:08
|
|
|
Rouge Lucifer
|
е, в белгия винаги става купон, просто няма начин!
точно такива хостелчета ме интересуваха. аз прегледах нета да видя дали няма да намеря нещичко, но с моя кравешки късмет, явно, не съм успяла да се справя!
колкото до биричката  ммммм, да, наистина белгия има страхотна бира. имала съм честа да опитвам какви ли не такива изделия (основно белгииски), и мога да кажа смело че друга такава не съм опитвала! наздраве!
мерси още веднъж за инфото
|
|
|
20-03-06, 16:12
|
|
|
Цитирай:
|
точно такива хостелчета ме интересуваха. аз прегледах нета да видя дали няма да намеря нещичко, но с моя кравешки късмет, явно, не съм успяла да се справя!
колкото до биричката  ммммм, да, наистина белгия има страхотна бира. имала съм честа да опитвам какви ли не такива изделия (основно белгииски), и мога да кажа смело че друга такава не съм опитвала! наздраве!
|
Ами приятно изкарване тогава!
20-03-06, 17:33
|
|
|
звездобройка ;)
Дата на присъединяване: Feb 2006
Благодарил: 22,119
|
Ето ви още един линк за по евтини хотели в Нл и Белгия.
http://www.reizenportal.nl/index/index_weekendjeweg.htm
|
|
|
20-03-06, 17:36
|
|
|
звездобройка ;)
|
Цитирай:
|
|
Бирата им наистина е супер ..някой път потарси ако си там в някой манастир там правят една от най хубавата белгийска бира
|
|
|
20-03-06, 18:02
|
|
|
Rouge Lucifer
|
Цитирай:
|
Първоначално написано от stertje
Бирата им наистина е супер ..някой път потарси ако си там в някой манастир там правят една от най хубавата белгийска бира 
|
ооооооо, опитвала съм ги тези бирички! аз живях в белгия за две години, и имах огромната привилегия да опитам мноооооого видове бира. разбира се има и доста скъпи, но това просто си струва!
имало е времена, когато просто не ми се е пиеела обикновенна бира, защото не съм искала да си разваля вкуса който белгииските бири предлагат!
РS за жалост моите приятели се отказаха от тази малка авантюра  в последния момент но благодаря за всички линкове! МНОООООООГО МЕРСИ  ще ги употребя другия път като отида там!
|
|
|
20-03-06, 18:15
|
|
|
Цитирай:
|
Първоначално написано от stertje
|
Малко грешиш.  Най-добрата в света е!
Манастира е The abbay of Saint Sixtus of Westvleteren
Там правят най-добрата бира в света, според световната класация за бири, а и според моята лична. Това е сайта на пивоварната към манастира
20-03-06, 18:30
|
|
|
звездобройка ;)
|
Цитирай:
|
Първоначално написано от Zanko
|
Не споря аз това и имах в предвид че бирата им е супер...
|
|
|
|
Активни потребители разглеждащи тази тема в момента: 1 (0 членове и 1 гости)
|
|
|
| Контрол над темата |
|
|
| Начин на разглеждане |
Линеен изглед
|
Правила за публикуване
|