Малинка, да ти кажа мойте близки са далеч и им изращам пари, та да си купят от каквото те имат нужда.Моят направи тази година 40 и му подарих разходка с балон.Когато свекърва ми навърши 60, и поръчахме оригинална сахер торта(от Австрия), тя беше в комплект с кутия хубаво кафе и две чашки за кафе.Не можеш да си представиш каква беше нейната реакция(ние живеем в Холандия, тя в Израел а подаръка се доставя от Австрия), ревейки ми звъна по телефона за да ни каже, че по-хубав подарък до сега не е получавала.На всичо отгоре и полвината и град разбра как сме я изненада ли.Миналата година имаха кръгла годишнина от свадбата и се чудехме какво да им подарим, те си имат почти всичко.Тогава се сетих, че нямат една обща снимка на нас(син,снаха и внучка), та зписвам аз час в едно фото студио, направиха ни много хубава портретна снимка, купихме рамка и така и този път улучихме 10.Първоначално написано от malinka

Отговори с цитат
наистина темата за подараци не е никак лоша идея
ако трябва даже да съм честна аз повече обичам да подарявам отколкото да получавам
макар че на моита възраст ще ми е малко трудно да направя фирма,но все пак ще разуча въпроса и като стане ще ти пратя ПЪРВИЯ български балон в Холандия
Аз искам някакъв хубав сувенир да подаря, ама не се сещам точно какво. Мисля си нещо за вино, защото това е любимото му питие, още някаква книга, която да е подходяща за мъж на тази възраст ииии още като се сетя 
Отметки