отивате и се записвате в колеж.таксата е около 500-600паунда.те ви издават жълти карти по4ти веднага и имате право на работа.това знам от мои хора там.сигурно е защото работят законно там по гореспоменатия начин.успех
Здравейте, чета ви от известно време. Повода, разбира се
, е легална емиграция в Анлия на мен, съпругът и детето . Майка ми има синя карта, работи от три години там. Има осигурена работа за мен, само, че проблемът е по какъв начин точно да заминем, за да е всичко легално. Четох варианта студенство, което ме притеснява основно във времето, което ще прекарам реално в чакане на жълта карта, при положение, че веднага мога да почна работа. Майка ми каза, че тя няма как да ни прикачи към нейната синя карта тъй като съм пълнолетна
. Друг вариант, който е малко известен в нашия случай?
Предварително благодаря за всички отговори.
Последно редактирано от aleksasm : 30-03-11 на 20:07
отивате и се записвате в колеж.таксата е около 500-600паунда.те ви издават жълти карти по4ти веднага и имате право на работа.това знам от мои хора там.сигурно е защото работят законно там по гореспоменатия начин.успех
Какво значи легално ??? а това че майка ти има синя карта теб не те топли изобщо .
За да си легален просто трябва да се регистрираш като селф емплойд и да си плащаш данъци и осигуровки .Ако не си високоспециализиран кадър забрави някой да те наеме на работа като емплойд .
От медицинския картон на кглб ....няма психични отклонения ,просто е глупав
От медицинския картон на кглб ....няма психични отклонения ,просто е глупав